Vilkår og betingelser

Er det noe du lurer på?

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på er det bare til å kontakte oss her.

Spørsmål & betalingsinformasjon.

VILKÅR OG BETINGELSER

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Pris

Alle priser er oppgitt i NOK og inklusiv MVA. Totalkostnaden vil inkludere alle utgifter som er forbundet med kjøpet som porto, frakt og emballasje.

Angrerett

Er du ikke fornøyd med kjøpet? Ingen problem! Som kunde har du ubetinget angrerett etter angrerettloven innen 14 dager, men vi har valgt å ha åpent kjøp i 90 dager. Hvis du angrer kjøpet må du selv betale frakten for retur av varen. Hvis du benytter deg av angreretten er det viktig at varene inneholder alle merkelapper og etiketter. De må også ikke være brukt, vasket eller skadet. Varene må sendes inn til oss sammen med et lite notat som sier hvem du er.

Bytte av klær

Er du ikke fornøyd med kjøpet? Ingen problem! Behold det du liker, send resten tilbake. Dersom du beholder mer enn halvparten er retur gratis. Vi feirer ved å gi deg 10 % rabatt dersom du beholder alt. Du kan også bytte varer som ikke passer. Dette må skje innen 14 dager etter leveranse.

Garanti og reklamasjon

Ved fabrikasjonsfeil eller svakheter på sømmer, glidelåser og liknende har Småkassen 2 års garanti mot framlagt kvittering. Fabrikasjonsfeil er feil som forelå allerede da produktet ble levert.

Garantien gjelder ikke ved vanlig slitasje, skader som er selvlforskyldte, feil vask- og vedlikehold. Garantien dekker heller ikke skader forårsaket av ulykker, feil bruk, uaktsomhet, eller naturlig nedbrytning av farger og materiale etter langvarig/hyppig bruk.

Ved normal bruk, vil våre produkter holde lenge.

NB: Dersom produktet er utslitt (uansett alder), vil det ikke bli sett på som en garantisak.

Dersom noe er galt med varen du har mottatt, ta et bilde av feilen hvis mulig. Send bilde av feilen på produktet og beskrivelse sammen med kvittering til oss: mona.og.mark@smakassen.no.

Avbestilling

Vi i Småkassen gir deg frihet til å avslutte abonnementet om ønskelig. Du avbestiller ved å sende mail til mona.og.mark@smakassen.no.

Personopplysninger

For å kunne tilpasse produktene best mulig til våre kunder er det nødvendig å samle inn personopplysninger. Les mer om vår personvernerklæring her.

Bilder

Ved å sende inn bilde til Småkassen, samtykker du at Småkassen har fulle rettigheter til bildet, og har rett til å bruke og dele bildet, med og uten logo.

Reklame

Ved å registrere deg på Smakassen.no godtar du å motta reklame på e-post og/eller SMS. Vi sender kun relevant reklame og tilbud.


Kontakt oss

ADRESSE:

Småkassen AS
Øvre Dynnersmauet 7
5011 Bergen
Norway

MOBIL:

+47 4674 8688

E-POST:

mona.og.mark@smakassen.no
mona@smakassen.no
mark@smakassen.no